Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás futárszolgálaton keresztül

Feltételrendszer
Ingyenes kiszállítás a külön megjelölt termékekre.
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2016.09.15
Használt és új téli gumi az internetről is

Amikor autóalkatrészekről van szó, sokan szívesebben vásárolnak használt termékeket, mivel ezek sokkal olcsóbbak, viszont még működőképesek és így az autó is szinte tökéletes lehet. Az abroncsokkal is ez a helyzet, viszont ajánlott elgondolkozni azon, hogy az új téli gumi mennyivel tartósabb, mint a használt modell.

Üzletünkben megtalálhatók az új és használt abroncsok, így mindenkit egyszerűen ki tudunk szolgálni. Amennyiben ön egy új téli gumi mellett dönt, akkor tudnia kell, hogy ezek a modellek több szezont is kibírhatnak, de természetesen ez attól függ, hogy milyen stílusban vezet és, hogy mennyire veszi igénybe a kerekeket. Fontos tudnia, hogy a használt abroncsok nem bírják annyira a terhelést, mint az újak. Lehetséges, hogy egy használt szett nem fog kibírni két telet.

Legtöbbször az új téli gumit ajánljuk mindenkinek, viszont, ha ön használt modelleket szeretne venni, mi azt is megértjük. Először is azt kell elmondja, hogy mekkora kerekekre van szüksége, majd pedig azt, hogy mennyit szánna rá. Értelemszerűen, ha nem szeretne, vagy nem tud többet költeni ezekre a termékekre, akkor nem fogunk új téli gumit ajánlani önnek. Mivel már az interneten is jelen vagyunk, ezért könnyedén meg tudja rendelni termékeinket, anélkül, hogy elhagyja otthonát.

Ezzel a módszerrel nagyon sok időt és energiát spórolhat meg. Használt és új téli gumi ennél egyszerűbben is vásárolható. Annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő méretet és természetesen a gyártót, majd megrendeli a kiválasztott terméket. Ezután csak meg kell várni, hogy házhoz vigyék.

Webáruház készítés